VPN en Windows

Home » VPN en Windows
Vanaf €7.90 per maand. Krijg 35% korting als je voor 1 jaar betaalt.
Vanaf €1.99 per maand. Krijg 83% korting als je voor 3 jaar betaalt.

Wat veel mensen niet weten is dat er met VPN en Windows heel veel mogelijk is. Vooral wanneer je over versie 10 van dit besturingssysteem beschikt. Er zit namelijk een ingebouwde VPN tool in. Dat maakt het dus wel heel interessant om toch eindelijk voor een abonnement bij een provider te kiezen. Je kan daarmee je online beleving veel aantrekkelijker maken. Bovendien is het ook nog eens een stuk veiliger. In dat opzicht is het dus ook wel heel interessant om eens te bekijken wat er allemaal mee mogelijk is. Door Windows en een VPN te combineren kan je namelijk alles uit je internetverbinding halen. De volgende informatie is dan belangrijk om te kennen.

VPN windows 10

Een VPN en Windows combineren gaat het best wanneer je versie 10 van dit besturingssysteem hebt. Daarin is namelijk een tool verwerkt die het voor jou mogelijk maakt om gemakkelijk een VPN verbinding te leggen. Met als voordeel dat je dus ook veel veiliger online kan gaan. Je privacy beschermen is belangrijker dan ooit. Zeker ook omdat er wel heel veel partijen zijn die geïnteresseerd zijn in de data die je bewust of onbewust deelt als je online bezig bent. De bescherming die je dan zoekt, vind je in een VPN. Het is fijn om te weten dat een groot besturingssysteem zoals Windows je daarmee kan helpen. De meest VPN providers bieden overigens niet alleen voor Windows 10 de juiste software, maar ook voor andere versies van het systeem.

VPN Windows free

Wil je VPN en Windows combineren? Dan hoeft dat helemaal niet duur te zijn. Zo zijn er aanbieders die voor VPN voor Windows een free download hebben. Dan heb je misschien niet alle features, maar heb je wel al direct een goede mate van bescherming te pakken. Dat is ook de belangrijkste zaak als je met een VPN aan de slag gaat. Het gaat erom dat jouw gegevens en data niet meer zomaar op straat komen te liggen als je online gaat. De manier om dat te doen is door te zorgen dat je er de middelen voor hebt. Dat betekent dat je een verbinding met internet moet maken die anoniem en versleuteld is, en dat doe je dus al wanneer je de gratis versie van software van providers gebruikt.

Windows 10 vpnserver

Wil je VPN met Windows gebruiken? Dan zoek je eerst de juiste software uit. Vervolgens heb je de mogelijkheid om van alle features van de VPN gebruik te maken. Dat hoeft niet lastig te zijn. Je kan namelijk vaak heel intuïtief al begrijpen wat je moet doen. Zo kan je dus vanuit Windows 10 heel gemakkelijk verbinding maken met een VPN-server van jouw keuze. Veel van de aanbieders hebben tientallen of honderden servers in het netwerk. Je kiest dus simpel uit wat je zoekt en kan gewoon met je eigen Windowsbrowser aan de slag, maar bent toch gewoon lekker anoniem en veilig. Deze mogelijkheden maken het dus ook extra aantrekkelijk om voor een VPN met je Windows 10 te kiezen en online te gaan.