Besturingssysteem

Home » Besturingssysteem

VPN’s zijn een geweldige manier om uw gegevens privé en veilig te houden wanneer u op het internet surft. Ze kunnen worden geïnstalleerd op een groot aantal verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS, iOS, Android en Linux. Benieuwd welk VPN het beste bij jouw besturingssysteem hoe een VPN kan worden geïnstalleerd en hoe u een VPN op uw router installeert.

VPN op Windows

Dus je wilt een VPN instellen op je Windows computer? Dat is een geweldig idee! VPN’s kunnen veel voordelen bieden, zoals het versleutelen van uw verkeer en het moeilijker maken voor internetaanbieders en overheidsinstanties om jouw online activiteiten te volgen. Maar voordat je aan de slag gaat, zijn er een paar dingen die je moet weten.

VPN op Mac

Als je een Mac-gebruiker bent, kun je een VPN instellen op jouw MacOS computer via het ingebouwde programma Netwerkinstellingen. Het installeren gaat vrij makkelijk.

VPN op Android

Je kunt ook een VPN instellen op je Android toestel. Er zijn een paar verschillende manieren om dit aan te pakken. Je leest er meer over op onze Android pagina.

VPN op iPhone

Je kunt een VPN instellen op je iOS apparaat; iPhone of iPad. Vooral op je telefoon waar je vaak persoonlijke foto’s en gegevens op hebt staan, is het gebruik van een VPN aan te raden.

VPN op Linux

Linux is een geweldig besturingssysteem voor privacy en veiligheid. Het is dus geen verrassing dat je ook een VPN op je Linux computer kunt instellen.

VPN op Router

Als je alle apparaten op het thuisnetwerk wilt beschermen, kun je een VPN op je router installeren. Dit zal al het verkeer versleutelen dat door de router gaatBeste VPN providers
NordVPN

Vanaf €3.49 per maand. Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Surfshark

Vanaf €2.37 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Atlas VPN

Vanaf €1.81 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.