TV kijken in het buitenland met VPN

Home » Entertainment » TV kijken in het buitenland met VPN

Lekker TV kijken in het buitenland met VPN hoeft geen enkel probleem te zijn. Mits je maar weet hoe je het moet aanpakken. Voorheen was je voor Nederlandse televisie in het buitenland aangewezen op BVN TV. Dit was een selectie aan programma’s van Nederlandse en Vlaamse zenders. Daardoor was je dus ook wel heel beperkt in wat je keek, want dat werd bepaald door de samenstellers. Zoals elke zender en streamingsdienst is echter ook van Nederlandse zenders alles online terug te vinden. Dat zou TV kijken in het buitenland dus ook wat gemakkelijker moeten maken. Probleem is alleen dat er vaak geografische blokkades worden opgeworpen. Zo zit je als Nederlander in het buitenland dus met een probleem.

Nederlandse televisie kijken buitenland met vpn

Gelukkig is er een oplossing als Nederlandse televisie kijken in het buitenland wilt verzorgen. Wat je dan namelijk moet doen, is je laptop of smartphone van VPN voorzien. Het voordeel van een VPN verbinding is namelijk dat je jezelf anoniem kan maken. Dat betekent dus dat je helemaal niet aan je Nederlandse identiteit gekoppeld wordt. Je verbindt gewoon met de server die je op dat moment nodig hebt. Omgekeerd kan je dus vanuit het buitenland verbinding zoeken met een Nederlandse server. Waardoor het lijkt alsof je gewoon in Nederland bent. Je kan dan dus alsnog de programma’s op internet kijken. Dit maakt TV kijken in het buitenland dus ineens ook een heel stuk gemakkelijker om te doen voor jou.

VPN Nederlandse tv kijken

TV kijken in het buitenland is dus heel goed mogelijk als je een VPN hebt. Hoe werkt dat dan precies, met een VPN Nederlandse tv kijken? Eigenlijk is het heel simpel in de eerste plaats is het zaak om te zorgen dat je een abonnement bij een VPN-provider neemt. Je krijgt dan een app op je smartphone of tablet, of besturingssysteem op laptop. Via die app of software kan je verbinding maken met allerlei servers op allerlei plekken op de wereld, bijvoorbeeld in Nederland. Wanneer je dan tv wilt kijken in het buitenland, dan kan je dat via die server doen, omdat die wel toegang heeft tot Nederlandse content. Zo zorg je dus dat de geografische blokkade die je in het buitenland ervaart wordt opgeheven dankzij je VPN en kan je sport kijken via een VPN.

Op vakantie Nederlandse televisie kijken

Lekker op vakantie Nederlandse tv kijken kan best fijn zijn, bijvoorbeeld Netflix. Je wilt natuurlijk lekker genieten van al het moois op je vakantieadres. Aan de andere kant wil je natuurlijk je favoriete programma’s niet een week of langer moeten missen. TV kijken in het buitenland met een VPN is dan een stuk gemakkelijker. Zo kan je bijvoorbeeld zorgen dat je gewoon toegang krijgt tot websites van streamingsdiensten van zowel de publieke omroep als de commerciële zenders. Dat is wel heel lekker, want het hele aanbod is dan gewoon te bekijken. Aan het eind van een lange dag kan je dan lekker op de camping of op je hotelkamer toch nog even je programma’s kijken op deze manier. Zo simpel kan het zijn.Beste VPN providers
NordVPN

Vanaf €3.49 per maand. Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Surfshark

Vanaf €2.37 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Atlas VPN

Vanaf €1.81 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.