Atlas VPN
4.5/5

Atlas VPN

Vanaf €1.81 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.
Home » Atlas VPN

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare VPN-service, is Atlas VPN een goede optie. Met servers in meer dan 20 landen kan Atlas VPN u helpen toegang te krijgen tot geblokkeerde inhoud en uw gegevens online veilig te houden. In deze review bekijken we de functies die Atlas VPN biedt en hoe het zich verhoudt tot andere populaire VPN-aanbieders.

Gebruiksgemak

Atlas VPN is gemakkelijk te gebruiken, met een gebruiksvriendelijke interface die het eenvoudig maakt om verbinding te maken met de VPN server van je keuze. U kunt kiezen uit een lijst van servers in verschillende landen, en de app zal automatisch verbinding maken met de snelste server die beschikbaar is. Atlas VPN biedt ook een kill switch functie die uw internetverbinding zal verbreken als de VPN verbinding gaat verloren, dus uw gegevens zijn altijd beschermd.

Een abonnement afsluiten

Om je te abonneren op Atlas VPN, bezoek je gewoon de website en klik je op de knop “Abonneren”. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementsformules, elk met verschillende functies. Je kunt Atlas VPN ook 7 dagen gratis uitproberen om te zien of het de juiste dienst voor jou is.

Betaalmogelijkheden

Atlas VPN accepteert verschillende betaalopties, waaronder creditcards, PayPal en Bitcoin.

Installatie Atlas VPN en beschikbare platforms

Deze VPN is beschikbaar voor Windows, MacOS en Android apparaten. Het kan worden geïnstalleerd op de meeste populaire platforms, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is op het door u gekozen apparaat.

Windows

Het installatieproces voor Atlas VPN op Windows is zeer eenvoudig. Nadat je de software hebt gedownload, hoef je alleen maar het installatieprogramma uit te voeren en de instructies op het scherm te volgen.

Het enige waar je op moet letten is dat je ervoor moet zorgen dat je computer voldoet aan de systeemvereisten om Atlas VPN te kunnen installeren. Anders zou het installatieproces als volgt moeten verlopen

Mac OS

Het installatieproces voor Atlas VPN op Mac is ook heel eenvoudig. Nadat je de software hebt gedownload, hoef je alleen maar het installatie bestand te doorlopen. Hierna kan je de Atlas VPN app starten en je beveiligde VPN verbinding aanzetten.

iOS iPhone & iPad

Atlas VPN is ook beschikbaar voor de iPhone en iPad. De installatie hiervan is simpel. Je zoekt de app in de App Store en klikt op installeren. Zodra de app is geïnstalleerd kun je deze openen en zul je moeten inloggen. Nadat je dit gedaan hebt is het een kwestie van een server kiezen en de VPN verbinding starten.

Android

Atlas VPN is er ook voor Android toestellen. Je kunt de app vinden in de Google Play store en deze installeren. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, moet je inloggen. Nadat je bent ingelogd, kun je een server kiezen en de VPN-verbinding starten.

Linux

Wanneer je op zoek bent naar een VPN provider voor op Linux, kun je beter even verder kijken. Atlas VPN is hiervoor namelijk niet beschikbaar.

Router

Atlas VPN is zonder problemen te installeren op je router. Het voordeel hiervan is dat direct alle devices die verbinding maken met de router, gebruik maken van een beveiligde VPN verbinding.

Gebruiksgemak van de software

De software van deze aanbieder is zeer gebruiksvriendelijk. De installatie is eenvoudig en het gebruik wijst zich vanzelf. Er zijn slechts een paar instellingen die je kunt aanpassen, maar in de meeste gevallen zijn de standaardinstellingen prima.

Privacy en veiligheid van Atlas VPN

Deze VPN maakt gebruik van de meest up-to-date beveiligingsprotocollen. Jouw gegevens zijn veilig bij Atlas VPN.

Logbeleid en privacy

Deze VPN logt geen gebruikersactiviteiten (zogenaamde no-log policy) en garandeert daarom volledige anonimiteit.

Encryptie

Deze VPN gebruikt de AES-256 encryptie. Dit is momenteel de meest veilige versleutelingsmethode.

Protocollen

Atlas VPN biedt de volgende protocollen: PPTP, L2TP, IPSec en IKEv2. PPTP is het oudste protocol en is niet zo veilig als de andere protocollen. L2TP en IPSec zijn zeer veilig en worden door veel bedrijven gebruikt. IKEv2 is een nieuw protocol dat nog veiliger is.

Lees hier meer over protocollen van een VPN.

Snelheid en serveraanbod

De snelheid van deze VPN is zeer goed. We hebben de verbinding met verschillende servers getest en in de meeste gevallen hadden we geen problemen met de snelheid.

AtlasVPN heeft servers in meer dan 30 landen. Er zijn ook veel servers in de VS, wat erg handig is als je Amerikaanse streamingsdiensten wilt deblokkeren zoals Netflix, Hulu ofPandora.

Prijs abonnementen

De prijsstelling van Atlas VPN is zeer concurrerend in vergelijking met andere VPN providers. Je kunt de dienst gratis gebruiken met enkele beperkingen. Als je alle functies wilt gebruiken, kun je een van de betaalde plannen kiezen. De prijzen zijn zeer scherp.

Klantenservice en support

Als je problemen of vragen hebt, kun je contact opnemen met het klantenserviceteam van Atlas VPN via e-mail of livechat. Het klantenserviceteam is 24/7 beschikbaar en zal je graag helpen.

Conclusie Atlas VPN review

Atlas VPN is een goede en betrouwbare VPN provider. De software is eenvoudig te gebruiken en de privacy en veiligheid zijn gegarandeerd. Het enige minpuntje is dat Atlas VPN nog niet beschikbaar is voor Linux.

Aanbieding:
Vanaf €1.81 per maand
Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.
5.0
Veiligheid
5.0
Snelheid
4.0
Gebruiksgemak
4.0
Klantenservice
4.5 Eindbeoordeling


Beste VPN providers
NordVPN

Vanaf €3.49 per maand. Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Surfshark

Vanaf €2.37 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Atlas VPN

Vanaf €1.81 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.