Netflix kijken met VPN

Home » Netflix kijken met VPN

Voor Netflix VPN gebruiken is een goed idee. Wanneer je in Nederland een abonnement bij deze streamingsdienst hebt en je bent ook gewoon in Nederland, dan kan je ook wel zonder de extra dienst kijken. Het is echter zo dat er heel veel extra mogelijkheden zijn. Die zijn lang niet bij elke consument bekend en zijn ook niet altijd even toegankelijk. In dat opzicht is Netflix met een VPN gebruiken dus een goed idee. Wanneer je wilt weten hoe je hiermee aan de slag kan, dan is het goed om eens naar de volgende zaken te kijken.

Netflix VPN

Voor Netflix VPN gebruiken is dus niet perse nodig bij binnenlands gebruik. Ga je echter op pad en ga je de grens over? Dan word je geconfronteerd met een probleem. De apps van Netflix zijn namelijk zo ingericht dat ze aan regio’s gebonden zijn. Dat betekent dus dat je de content uit Nederland niet kan zien wanneer je in het buitenland bent. Zelfs wanneer je gewoon abonnee bent. Door dan voor Netflix een VPN te gebruiken, kan je dit oplossen. Je maakt verbinding met een server in Nederland en kan daarmee de suggestie wekken dat je gewoon in Nederland bent. Zo kan je toch kijken, dit geldt ook voor het kijken van sport in het buitenland.

Buitenlandse Netflix content

Het omgekeerde ook als je voor Netflix VPN gebruikt. Wanneer je in Nederland, dan word je door de streamingsdienst gebonden aan de content van de Nederlandse versie ervan. Alleen de films en series die in Nederland beschikbaar zijn, zijn op jouw app te kijken. In het buitenland is de samenstelling van de content anders dan in Nederland. Wanneer je Netflix met VPN gebruikt, kan je dan verbinding maken met een server uit dat land, bijvoorbeeld de Verenigde Staten. Daardoor ka je dan de content van de Amerikaanse Netflix kijken. Dit werkt heel simpel

Welke VPN voor Netflix?

Voor Netflix VPN gebruiken kan heel gemakkelijk zijn. Het is goed om te weten wat je ervoor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld een snelle verbinding. Niet elke VPN is even snel en voor streamen is dat dus niet heel fijn. Het is dus goed om te weten welke je dan wel moet doen. Het is aan de hand van de reviews goed mogelijk om te bepalen welke optie voor jou de beste VPN is. Je zal merken dat het wel heel lekker is om op die manier te zorgen dat je altijd alles kan blijven kijken.

Opletten voor een probleem

Voor Netflix VPN gebruiken kan wel één probleem met zich meebrengen. De streamingsdienst zelf is er natuurlijk niet heel blij mee. Het probeert dus voortdurend te achterhalen wat de servers zijn en waar ze te vinden zijn. Die probeert het dan te blokkeren. Wanneer dat gebeurt dan kan jij als abonnee van de VPN-provider dus niet meer via die server op Netflix. De providers hebben vaak wel veel servers, dus heb je ook nog alternatieven. Dat neemt niet weg dat deze strijd wel voortdurend doorgaat en je daar dus ook mee te maken krijgt als consument. Let hier dus goed op.

Aanbieding:
Vanaf €3.49 per maand
Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.


Beste VPN providers
NordVPN

Vanaf €3.49 per maand. Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Surfshark

Vanaf €2.37 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Atlas VPN

Vanaf €1.81 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.