De beste VPN’s voor Netflix 2022

Home » De beste VPN’s voor Netflix 2022

Netflix biedt een geweldige selectie aan films en tv-series, maar helaas hebben niet alle landen hetzelfde aanbod. Als je bijvoorbeeld in de Verenigde Staten woont, heb je toegang tot een veel grotere selectie dan iemand die in Duitsland woont. Dit komt omdat Netflix voor elk land over verschillende streamingsrechten moet onderhandelen. Een VPN kan je helpen om deze beperkingen te omzeilen door het te laten lijken alsof je je in een ander land bevindt. In deze blogpost bespreken we de drie beste VPN aanbieders voor Netflix en waarom ze een goede keuze zijn.

De top 3 beste VPN providers voor Netflix

Bij VPNscout hebben we uitgebreid een groot aanbod aan VPN providers getest. Deze hebben we onder andere getest op dataverkeer, snelheid, veiligheid en server aanbod. Onze VPN experts hebben de volgende 3 VPN providers als beste getest om te gebruiken tijdens het streamen van Netflix:

Aanbieding:
Vanaf €3.49 per maand
Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.
5.0
Aanbieding:
Vanaf €2.37 per maand
Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.
4.8
Aanbieding:
Vanaf €1.81 per maand
Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.
4.5

Waar moet je op letten bij het kiezen van een VPN voor netflix

Wanneer je op zoek ben naar een VPN provider om te gebruiken tijdens het kijken van Netflix, zijn een aantal dingen belangrijk.

Dataverkeer

Zorg ervoor dat de VPN provider onbeperkt dataverkeer heeft. Het streamen van films en series kan veel data kosten en je wilt niet dat je halverwege je uitzending onderbroken wordt omdat je VPN data op is. Kies er dus één die jou onbeperkt dataverkeer aanbiedt.

Snelle verbinding

Het streamen van films en series verbruikt best wat data. Het is belangrijk dat de VPN provider die je kiest over een snelle verbinding beschikt. Je wilt natuurlijk niet al te lang moeten wachten voor je film of serie geladen is. Zeker bij het streamen in hoge kwaliteit is dit van belang.

Locaties VPN servers

Het aanbod van de Amerikaanse Netflix is verreweg het grootst. Let er dus op dat je een VPN provider kiest met Amerikaanse servers. Gelukkig hebben alle bekende providers dit wel. Mocht je het Netflix aanbod van een ander land willen bekijken, kijk dan goed in de serverlijst of dit land er ook tussen staat.Beste VPN providers
NordVPN

Vanaf €3.49 per maand. Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Surfshark

Vanaf €2.37 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Atlas VPN

Vanaf €1.81 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.