De snelste VPN aanbieders van 2022

Home » De snelste VPN aanbieders van 2022

Er zijn tegenwoordig heel wat VPN aanbieders op de markt. Het kan moeilijk zijn om uit te zoeken welke de beste voor u is. In deze blogpost bespreken we de top 3 snelste VPN aanbieders van 2022. Waarom is snelheid zo belangrijk als het gaat om VPN’s? En waarom zou je voor een van deze providers moeten kiezen? We zullen al je vragen beantwoorden in deze post.

Waarom de snelheid van een VPN zo belangrijk is

Een snelle VPN verbinding is om verschillende redenen belangrijk. Ten eerste, als je video of audio streamt, wil je dit kunnen doen zonder buffering of vertraging. Een snelle verbinding zal je ook helpen om verbroken verbindingen te vermijden. Tenslotte zal een snelle VPN helpen jouw privacy te beschermen door het moeilijker te maken voor je internet provider om jouw verbinding af te knijpen.

De factoren die de snelheid van een VPN beïnvloeden

Er zijn een heleboel factoren die de snelheid van een VPN verbinding beïnvloeden. De server waarmee je verbinding maakt, het protocol dat je gebruikt en de encryptie sterkte zijn allemaal belangrijke factoren. Het aantal gebruikers op een server kan ook de snelheid beïnvloeden. Over het algemeen wil je verbinding maken met een server die geografisch dicht bij je in de buurt is en die weinig andere gebruikers heeft.

Top 3 snelste VPN providers van 2022

Nu wil je natuurlijk weten wat de snelste providers zijn. We hebben de prestaties voor je opgesomd:

6730+

Mbps

3320+

Mbps

2220+

Mbps

Conclusie

Als het op snelheid aankomt, is NordVPN de beste VPN-aanbieders op de markt. Hun servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid, en ze bieden een verscheidenheid aan protocollen en encryptie sterktes om uit te kiezen. Bovendien heeft NordVPN een strikt no-logs beleid, wat betekent dat jouw gegevens nooit zullen worden opgeslagen of gemonitord.Beste VPN providers
NordVPN

Vanaf €3.49 per maand. Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Surfshark

Vanaf €2.37 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Atlas VPN

Vanaf €1.81 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.