Browser met VPN

Home » Browser met VPN

Over browsers en VPN is veel te vertellen. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende manieren om op internet te gaan tegenwoordig. Dat komt omdat er verschillende besturingssystemen met elk hun eigen internetbrowser zijn. Dan zijn er ook nog eens bedrijven die een eigen browser aanbieden. Dat is dus wel belangrijk, want je wilt natuurlijk wel op een veilige manier online kunnen gaan, maar anderzijds dat ook gewoon doen op de manier die je gewend bent. Daarom is het goed om te kijken naar hoe browsers en VPN samen kunnen gaan. Daar is gelukkig het nodige voor mogelijk.

Browser met VPN

Je browser met VPN uitrusten is gelukkig niet heel lastig. De meeste bedrijven weten inmiddels dat consumenten dit graag willen. Daarom gaan browsers en VPN in de versies die tegenwoordig gebruikt worden vaak goed samen. Er wordt een extensie geboden voor jouw soort browser. Die kan je gemakkelijk installeren. Je hoeft die maar aan te tikken en je kan dus op een veilige en beschermde manier online gaan. Dat maakt het heel gemakkelijk. Opties zoals Internet Explorer, Chrome en Safari zijn allemaal mogelijk wanneer je een VPN gaat gebruiken. Dit maakt het dus ook interessant om je daar even in te verdiepen.

VPN Chrome browser

Wanneer aan browsers en VPN denkt, dan denk je bijvoorbeeld aan Chrome. Dit is een browser die heel veel gebruikt wordt. Dit komt onder andere doordat je deze op Android-apparaten vindt. Ook kan je de browser voor andere besturingssystemen downloaden. Het is dan ook fijn om te zien dat de providers van de diensten vrijwel allemaal een extensie voor VPN voor Chrome aanbieden. Die kan je dan downloaden en installeren. Wanneer je online gaat, weet je dat er verbinding wordt gemaakt met een server zodat je beveiligd en anoniem bent. Daar gaat het je natuurlijk ook om.

VPN Safari

Ook Safari moet natuurlijk besproken worden als het over browsers en VPN gaat. Het is wel heel belangrijk dat de apparaten met iOS en MacOS goed gebruikt kunnen worden met de diensten van de provider van je keuze. Wat geldt voor Chrome, geldt eigenlijk ook voor VPN voor Safari. Er zijn wel heel veel aanbieders die een goede extensie in het aanbod hebben. Met als voordeel dat je dus ook heel gemakkelijk zorgt dat je een verbinding maakt wanneer je online gaat. Omdat je dit veel onderweg doet, is deze bescherming dus ook van grote waarde te noemen

VPN Internet Explorer

Ook VPN voor Internet Explorer is goed te krijgen. Het fijne is dat het besturingssysteem Windows steeds vriendelijker voor VPN wordt. Zo is bijvoorbeeld in Windows 10 ruimte opgenomen om het installeren en gebruiken ervan wat gemakkelijker te maken. In dat opzicht wordt het dus wel heel simpel om te zorgen dat je met een extensie voor Internet Explorer heel gemakkelijk aan de slag kan. Het is dus zeker ook slim om te bekijken of de provider van je keuze onder de browsers voor VPN ook IE heeft opgenomen. Dit is dus zeker de moeite waard.

Aanbieding:
Vanaf €3.49 per maand
Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.


Beste VPN providers
NordVPN

Vanaf €3.49 per maand. Krijg 52% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Surfshark

Vanaf €2.37 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.

Atlas VPN

Vanaf €1.81 per maand. Krijg 81% korting als je voor 2 jaar betaalt.